Lifestylefotografering - Marcel

Sista tiden har jag fotat väldigt många bröllop men även många Lifestylefotograferingar. Det är ju superkul med kontraster och jag älskar att fota lite olika uppdrag för att få variation. Jag har ändå en röd tråd och det är att jag strävar efter återkommande kunder och en längre kundkontakt. Jag tycker ju om att få följa mina familjer och träffas flera gånger genom livet. Att få fotografera bröllop, graviditeter, bebisar, barnens utveckling, ja helt enkelt få följa med på deras resa genom livet.

Det har varit många familjer som fått små nyfödda bebisar men även familjer med lite äldre barn som bara vill föreviga nuet i deras vardag. Vi börjar oftast i hemmet där de känner sig trygga och sedan gå på tex en liten promenad där jag fångar bus och gos. Jag älskar det!

Här kommer ett litet tjuvkik från min senaste nyfödd-Lifestylefotografering. Bloggen kommer troligtvis att uppdateras flitigare till hösten.

_DSC1889.jpg
_DSC4481.jpg
_DSC1932.jpg
_DSC1948.jpg
_DSC4501.jpg
_DSC4574.jpg
_DSC4585.jpg
_DSC4608.jpg

Jag fotograferade Marcels storebror Mauritz för ca två år sedan. Här kommer en liten tillbakablick. Visst är de lika!

Mauritz Fotograf Nathalie Nyberg-17.jpg
Nathalie Nyberg