Återkommande kunder - Dagens gravidfotografering

Jag brinner för återkommande kunder och idag fick jag träffa underbara Michaela igen och hennes dotter Elsie. Det är fjärde gången som jag fotograferar Michaela. Första gången var när hon var gravid med Elsie och sedan fotade jag Elsie runt hennes ettårsdag då vi gjorde smash the cake och sedan fotograferade jag även Michaela och hennes mans Bröllop förra året. Nu ligger det en till liten bebis och bakas i hennes mage och jag fick chansen att föreviga denna fina mage också med en gravidfotografering. Vi har även pratat om att boka in en nyföddfotografering/ lifestylefotografering när bebis kommit. Hur glad och tacksam blir man inte?!? VÄLDIGT glad!

Då min syster Jennifer har praktik hos mig så sminkade hon Michaela så hon fick lite extra lyx :)


Vi började med att fotografera inne i sovrummet med Elsie och sedan var Elsie lite trött så när hon hade somnat så fotograferade jag även Michaela själv i 2 andra klänningar som hon hade valt ur mitt klänningsgalleri.

_DSC1358.JPG

Då blivande storasyster sov så höll vi oss på tomten och jag fick ner den blivande tvåbarnsmamman i ormbunkarna. Jag tycker inramaningen runt magen blev M A G I S K.

_DSC6924_1.JPG

Den tredje klänningen som hon valde blev denna favorit med släp. Då jag hade turen att ha med mig min praktikant så kunde hon assistera med att kasta släpet och jag måste säga att det blev helt perfekt! Världens bästa släpkastare måste jag säga!

_DSC1396.JPG

Nu ser jag verkligen fram emot att den lilla i magen ska komma och vi får veta om det är en lillasyster eller lillebror där i. Längtar efter att få träffa familjen igen!