Bröllopsfotografering - Farsta Gård - Leah och Sarah

I lördags fotograferade jag ett helt magiskt bröllop i Farsta. Det var de vackra paret Leah och Sarah som gifte sig och jag fick äran att vara där och föreviga. För några månader sedan träffades vi för ett bröllopsmöte i min studio och de gav mig så mycket energi och efter bröllopsmötet fick jag ett så fint meddelande skickat till mig från de fantastiska brudarna.

I lördags var det som sagt dags för deras stora dag. Jag började med att fotografera lokalen, dukning och dekoration innan de kom på plats.

Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0011.jpg
Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0004.jpg
Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0000.jpg
Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0016.jpg

Sarah kom i den första taxin så vi tog oss ner till stället där de skulle få se varandra för första gången, något som kallas för "first look". Leah kom en stund efter så hon fick komma gåendes och ställa sig bakom Sarah... Tills det var dags att vända sig om!

Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0061.jpg

Jag bara älskar denna bild! Så mycket lycka och kärlek som det lyser om detta par är galet!

Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0068.jpg

Porträttdelen valdes att läggas innan vigseln. Molnen var dramatiska samtidigt som solen kom fram lite då och då. Den här bilden älskar jag!

Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0081.jpg
Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0099.jpg
Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0136.jpg

Det var en vacker utevigsel och det var svårt att hålla tårarna tillbaka.

Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0304.jpg
Bröllopskyssen

Bröllopskyssen

Efter vigseln så var det mingel och gruppfoton med gästerna. Jag hoppas att ni tyckte att det var roligt med ett litet tjuvkik från ett helt fantastiskt bröllop. Jag älskar mitt jobb som fotograf och jag älskar att få vara bröllopsfotograf och få föreviga andras minnesvärda dagar!

Nathalie Nyberg