Lifestyle - Nyföddfotografering

Det är så många som kikar in här på bloggen och jag har inte uppdaterat här alls men nu är det på tiden. Ni får gärna kommentera i detta inlägg vad ni vill läsa eller veta.I höst kommer jag att ha en praktikant hos mig och då tänker jag att det kanske är kul för er att se lite BTS, (bilder bakom mina fotograferingar). Vore det roligt?

Astor lifestyle Fotograf Nathalie NybergRaw0099.jpg

I detta inlägg tänkte jag visa lite bilder från en Lifestyle nyföddfotografering som jag hade i april.

Astor lifestyle Fotograf Nathalie NybergRaw0109.jpg

Jag älskar att fånga hela familjen tillsammans med den nya goda lilla bebisen. Jag har tidigare gått en kurs för posering av nyfödda och fotograferade det ett tag men jag kände att det inte var min grej. Jag brinner för att fånga det naturliga och själva känslan och vill inte att det blir för uppstyrt. Jag vill fånga gos och mys i mina kunders hemmamiljö, den platsen där bebisen spenderar sin första tid. 

Astor lifestyle Fotograf Nathalie NybergRaw0224.jpg
Astor lifestyle Fotograf Nathalie NybergRaw0044.jpg

Jag kommer hem till er och fotograferar i 1-2h. Det finns gott om tid till blöjbyten och matpauser.

Astor lifestyle Fotograf Nathalie NybergRaw0286.jpg
_DSC7221.jpg
Astor lifestyle Fotograf Nathalie NybergRaw0028.jpg