Om Nathalie

Foto: Linnsej Photography

Foto: Linnsej Photography

Jag älskar att fånga och föreviga ögonblick på bild...

Jag är den där tjejen som har miljoner bilder från flera år tillbaka och jag har fotat sedan jag kunde hålla i en kamera. Jag har alltid varit den som förevigat alla andra på bild och jag älskar att få vara kreativ och vara bakom kameran.

Jag heter Nathalie Nyberg och jag jobbar heltid som fotograf och jag har drivit företaget sedan några år tillbaka. Jag bor tillsammans med min man, våra två barn och våra två hundar i Täby i vårt lilla radhus.

Jag är otroligt glad att jag vågade ta steget mot min dröm som är att få jobba med de jag brinner för, fotograf och måla tavlor. Livet är nu och jag vill känna att jag älskar det jag gör varje dag! Jag lägger ner hela min själ i mitt jobb och så mycket tid som man spenderar på just sitt jobb så är det viktigt att man älskar det! Det ökar iallafall min livskvalité och gör mig till en lyckligare människa vilket jag hoppas återspeglas i mitt jobb. Det som gör mig lycklig är att jag får chansen att föreviga minnesvärda och fina stunder i andras liv som gör dem lyckliga.

Varje år får jag äran, att som bröllopsfotograf få föreviga magiska dagar fyllda med känslor! En av de största och minnesvärda dagarna där bilderna blir det viktigaste minnet från den dagen man aldrig vill glömma. Det är stort!

Jag förevigar även gravida/blivande föräldrar som är så nyfikna på vem den lilla bebisen/bebisarna i magen är, det är häftigt att de som växer där inne i magen kommer att bli de viktigaste i föräldrarnas liv!

Jag har många återkommande kunder där jag fotar bebisen i magen men blir sedan välkommen hem till deras hem för att föreviga den nya familjemedlemmen men också hela familjen i den magiska lilla bebisbubblan. Att sedan få mötas igen för porträtt av barnet/barnen som växer och ändrar utseende och få fota familjeporträtt.... Ja jag kan fortsätta i oändlighet men ja, jag brinner för det jag gör. Jag vill att er känsla efter vår  fotografering ska vara positiv och att ni ska känna er fyllda med energi.