NathalieN Photo & Art

Om Nathalie

DSC_0334.jpg

Jag älskar att fånga och föreviga ögonblick på bild...

Jag är den där tjejen som har miljoner bilder från många år tillbaka och jag har fotat sedan jag kunde hålla i en kamera. Jag har alltid varit den som förevigat alla andra på bild och jag älskar att få vara kreativ och vara bakom kameran.

Jag heter Nathalie Nyberg och jag jobbar heltid som fotograf och jag har drivit företaget i två år. Jag bor tillsammans med min man, våra två barn och våra två hundar i Täby i vårt lilla radhus. 

Jag brinner för att fotografera människor överlag men att få vara med på bröllop där hela dagen är fylld med känslor är magiskt! Att få föreviga gravida/blivande föräldrar som är så nyfikna på vem den lilla i magen är, det är häftigt! Jag har många återkommande kunder där jag fotar bebisen i magen men blir sedan välkommen hem till deras hem för att föreviga den nya familjemedlemmen i den magiska lilla bebisbubblan. Att sedan få mötas igen för porträtt av barnet/barnen som växer och ändrar utseende och få fota familjeporträtt.... Ja jag kan fortsätta i oändlighet men ja, jag brinner för det jag gör. Jag vill att er känsla efter vår  fotografering ska vara positiv och att ni ska känna er fyllda med energi.