_DSC5782.JPG

Lifestylefotografering

Nyfödd och familj 

Nathalie är en otrolig fotograf som har hjälpt oss att skapa fina minnen genom en gravid- och en lifestylefotografering. Hon är otroligt sprudlande, professionell och tar väldigt vackra bilder. Vi kommer definitivt att anlita henne igen!
— Madeleine
_DSC5851_1.JPG

Jag älskar att fotografera lifestyle dvs naturliga bilder där jag fångar ögonblick när ni som familj är precis som vanligt. När jag fotar nyfödd-lifestyle så kommer jag hem till er och fotograferar er familj. Jag får vara med i er lilla bebisbubbla och föreviga när ni tittar och myser med varandra. Jag fotograferar i er hemmamiljö för att bevara den första bebistiden på bild. Jag kommer självklart att fotografera både händer och små fötterna för de växer ju så fort. Bilderna kommer ni kunna blicka tillbaka på och knappt förstå hur snabbt tiden gått.

Nyföddfotografering

Jag fotograferar hemma hos er som bor inom Stockholmsområdet. Jag fotar er i en till två timmar och fångar er i den magiska bebisbubblan. Det ska vara en mysig stund och ni skall inte känna någon stress. Jag kommer att fotografera bilder på bebisen/bebisarna, hela familjen, detaljer och miljö. Det finns tid för både matpauser och blöjbyten. Tanken är helt enkelt att jag fångar er i er hemmiljö där det enda fokuset ligger på att få fina naturliga och varma bilder. 

Fantastiskt duktig fotograf som var hemma hos oss och fotade vår lilla familj. Det var verkligen avslappnad stämning och det kändes mer som att vi umgicks än att vi hade en fotografering. Bilderna blev magiska!
— Alexandra
DSC_6336.JPG
DSC_6398_1.JPG
DSC_6366.JPG
DSC_6276.JPG

Inför fotografering

  • Ni mailar till mig (nathalien.photoandart@gmail.com) och berättar när ni är beräknade och vart ni bor. Ni får gärna skriva lite om er familj för att jag ska få veta vilka ni är. Berätta gärna om ni har några förväntningar, önskemål eller om ni har några frågor.

  • Vi bokar in en tid som passar. Det bästa är en förmiddagstid så att vi får så mycket ljus som möjligt. Jag kommer endast att använda det befintliga ljuset så desto mer ljus vi får in desto bättre.

  • Fotograferingen tar ca 1-2h och det är för att det skall finnas tid för både matpauser och blöjbyten.

  • Jag fotar i er hemmamiljö och vi får till mysiga och naturliga bilder och jag kommer komma med små förslag och idéer för att få fin variation i bilderna.

  • Ni får ha på er precis vad ni vill och är bekväma i. Jag rekommenderar att ni har liknande toner i kläderna, helst neutrala färger och inte för mycket tryck eller mönster.

DSC_6033sv.JPG

Vad Ingår och vad Kostar det?

1-2h fotografering hemma hos er.

Ni får ett webbgalleri med de samtliga utvalda bilderna (ca 50st)

10st bilder ingår

Levereras via ett webbgalleri

Pris: 5000:-

 Om ni vill köpa till flera bilder än de som ingår i paketet så har jag tre olika paket nedan:

_DSC5807.JPG
 

Lilla paketet

I detta paket ingår:

10 st extra digitala bilder

Levereras via ett webbgalleri

2000:-

_DSC5776.JPG

Mellan paketet

I detta paket ingår:

20 st extra digitala bilder

Levereras via ett webbgalleri

3000:-

DSC_6055.JPG
 

Stora paketet

I detta paket ingår:

Samtliga digitala bilder från urvalet Ca 50 stycken

levereras via ett webbgalleri

5000:-

Köpa till enstaka bilder 350:-/st.

Ellinor, Jimmy, Frankie och Aaron - Lifestylefotografering Fotograf Nathalie Nyberg 0124.jpg