Silvia och PedroFotograf Nathalie Nyberg webb0334.jpg

Nätverk och pepp

i Sverige

Workshop Bröllop 27-28 April 2019 - Herresta Lada

Mål: Dela erfarenheter, nätverka och få ny pepp på livet som fotograf!

Vi är två glada fotografer som älskar att fotografera men vi brinner också för att peppa och lyfta varandra och andra. Som fotografer är vi ganska ensamma i våra yrken då vi ofta jobbar i egna bolag utan kollegor. Även om vi utvecklas väldigt mycket på egen hand så har en av våra viktigaste källor till ny kunskap och inspiration alltid varit att prata med andra fotografer i vår närhet. Det är därför vi vill ha den här workshopen - för att hitta ett forum där nätverk och pepp är i fokus. 

Vår första workshop vi gjorde var på Mallorca i september 2018 och det blev en riktig succé!

Recension från tidigare deltagare:

‘Jag är väldigt nöjd med fotoworkshopen på Mallorca. Emma och Nathalie hade lagt upp ett bra program där vi blandade föreläsningar och diskussioner med fotosessions på olika ställen som de hade rekat innan vi kom. Att dom dessutom hade stylat flera par inom både graviditets och bröllopsfotografering gjorde att fotograferingarna kändes ”på riktigt”. Det praktiska runt workshopen fungerade också väldigt bra. Vi bodde på en härlig gård på landsbygden där det fanns många magiska miljöer som kunde användas vid fotograferingarna. Att få sätta sig vid dukat bord och äta den goda maten var också en uppskattad del av workshopen. Rekommenderar varmt att delta vid en workshop arrangerad av Emma & Nathalie!’

Silvia och PedroFotograf Nathalie Nyberg webb0115.jpg
Silvia och PedroFotograf Nathalie Nyberg webb0237.jpg
Silvia och PedroFotograf Nathalie Nyberg webb0334.jpg

Under vår workshop

Fokuset kommer vara att peppa och nätverka med varandra. Vi kommer ta del av varandras kunskaper och erfarenheter, då det är just den biten vi uppskattat mest på workshops vi varit på tidigare. Vi kommer därför börja med att berätta lite kort om hur vi jobbar, och sen fortsätter vi att prata vidare kring ämnena tillsammans i diskussionsgrupper.

Silvia och PedroFotograf Nathalie Nyberg webb0267.jpg

Bröllopsworkshop 27-28 april 2019 - Herresta Lada

Vi kommer att tillbringa både lördagen och söndagen vid Herresta Lada som ligger i Odensala, strax utanför Stockholm. Herresta Lada har den perfekta lantliga miljön med fina lokaler. Det finns ett magiskt orangeri med en utsikt över den vackra naturen där vi bland annat kommer att fotografera. Vill ni se mer av Herresta Lada kan ni gå in på deras hemsida https://herrestalada.com. Det är två välplanerade dagar med genomgångar, fotografering av ett stylat heldagsbröllop och vi kommer att gå igenom hur vi jobbar kring bröllop.

Vi har även lyxen att ha med bröllopskoordinatorn Datte som kommer att fixa med bland annat en magisk dukning. Bruden kommer att få blombuketten gjord av en florist och hår och smink fixat av en duktig MUA.

Vad kommer vi göra och gå igenom?

  • Arbetsflöde - Vi kommer att gå igenom allt från bröllopsförfrågan till leverans av bilder. Alla arbetar självklart på sitt sätt och vi kommer tillsammans ge varandra tips för att förbättra och förenkla arbetsflödet så att det passar just dig, t.ex hur ett bröllopsmöte kan se ut.

  • Redigering - Vi kommer att ha en redigeringsstund där vi kommer kunna ge varandra tips och byta erfarenheter.

  • Genomgång av bröllop - Vi kommer att berätta hur vi jobbar under ett heldagsbröllop.

  • Sociala medier - Vi berättar hur vi tänker kring sociala medier och marknadsföring.

  • Pepp! - Vi kommer jobba med personlig utveckling, självförtroende och pepp. Mer än så vill vi inte berätta just nu =) 

Vad kommer vi ha för fotograferingar?

Vi kommer att fotografera som ett heldagsbröllop och under dagen kommer vi att fotografera allt som rör ett bröllop. Från förberedelser till dukning, first look, vigsel, detaljbilder och porträtt… Ja ni förstår, Ni kommer att få nästintill alla bilder från ett heldagsbröllop.

Vi kommer att visa hur vi jobbar och berätta hur vi tänker och därefter har ni chans att fota och få till era drömbilder.

Vad ingår?


Två dagars välplanerad workshop 27 - 28 april 2019 i fina Herresta lada. Dagar  med mycket inspiration, pepp, fotande och nätverkande.

  • Frukost och lunch ingår båda dagarna och en middag

  • Fotografering av ett stylat heldagsbröllop.

  • Genomgångar av arbetsflöde, sociala medier, redigering och massvis med pepp och energi!

  • Nytt nätverkande och nya vänner

Pris: 3.500 kr ex moms

Herresta Lada
Herresta Lada 1

Om oss

Foto: Renate Solhaug

Foto: Renate Solhaug

Emma berättar om Nathalie

När man hänger med Nathalie garanterar jag mycket skratt! En tjej som är glad och älskar att bjuda på sig själv och är inte rädd för att dela med sig om sina erfarenheter. En tjej med mycket go i!

Nathalie fotar mycket gravid, bröllop och lifestyle och hon är grym på att fota och få fram de naturliga i bilderna. Hon är en stjärna på att komma på nya idéer under en fotografering.

Under workshopen lovar jag dig att du kommer få mycket härlig energi från denna tjej!

Foto: Renate Solhaug

Foto: Renate Solhaug

Nathalie om Emma

Emma är lugnet själv med båda fötterna på jorden och med de gulligaste smilegroparna man sett. Hon är otroligt härlig att hänga med och hennes skratt smittar av sig. Emma bor tillsammans med sin kille Martin i Vaxholm med deras katt Saga.

Denna kvinna är otroligt duktig på att fotografera och är en stjärna på Bröllop, Lifestyle, familj och gravid.

Hon är en fantastisk kollega och vän och vi har gjort flera resor tillsammans och förhoppningsvis blir det fler.

BOKNINGSFORMULÄR

Är du en peppig person som tycker om att lyfta och hjälpa andra så är denna workshop något för dig!

Vi har ett fåtal platser på vår workshop, så tveka inte att boka en plats!

Genom att boka våran workshop godkänner du våra bokningsvillkor, se nedan.

Namn *
Namn
 
_DSC5757_1.JPG

Bokningsvillkor

När vi har fått in din bokningsförfrågan kommer vi att skicka ett bekräftelsemail där vi bekräftar att du fått en plats på vår workshop. Därefter kommer en bokningsfaktura på 1.500 kr exklusive moms/ per workshop som garanterar dig platsen/platserna. Resterande del av fakturan skickas efter workshopen.

Du kommer även få tillgång till en privat FB-grupp för oss som kommer medverka på workshopen så att vi redan nu kan börja nätverka med varandra.

Vid avbokning efter 1 mars 2019 betalas inte bokningsavgiften tillbaka. Vid avbokning senare än 15 mars 2019 debiteras hela avgiften. Hittar du en egen reserv debiteras du inte.

Vid för få deltagare eller sjukdom har vi rätt att ställa in workshopen och återbetalar då redan inbetalt belopp. Dock får deltagarna bekosta sina egna kostnader, så som flygbiljetter/tågbiljett och vi rekommenderar därför er att köpa en ombokningsbar flygbiljett/tågbiljett.