NathalieN Photo & Art
_DSC8158_1.JPG

Gravidfotografering

Är du gravid och vill boka in en gravidfotografering för att föreviga den fantastiska gravidmagen? Ja, då har du kommit helt rätt! Jag rekommenderar att man fotografera någon gång mellan graviditetsvecka 27-35.

För att vi ska hinna få in en tid som passar dig så vore det bra om vi bokar in en tid när du är runt vecka 20 är du redan längre gången än vecka 20 hör av dig ändå så ser vi om vi hittar en tid.

5D3_5356.JPG
Jag gjorde en gravidfotografering med Nathalie i våras och kunde inte ha blivit mer nöjd. Nathalie är proffsig, trevlig och vet hur hon ska få ut det bästa i bilden. Är så glad för de magiskt fina bilderna som är ett minne för livet!
— Evelina

Får partner ochstorasyskon vara med på fotografering?

Självklart! Det är mer än okej att ha med den andra föräldern på bilderna. Finns det något/några storasyskon så går det toppen att de också är med på bild. Det blir en fin variation i bilderna.

DSC_4868.JPG

Gravidkläder att låna

Hos mig finns det massor av gravidklänningar, kjolar och andra plagg att låna vid fotograferingstillfället. Ni behöver alltså inte gå och köpa på er något dyrt plagg inför fotograferingen. Detta är något som mina kunder uppskattar väldigt mycket.

 
DSC_4862.JPG

Inför fotografering

Du skickar mig en bokningsförfrågan och vi bokar in en tid som passar. När vi bokat tid och plats så skickar jag dig en faktura på 1500kr som är en bokningsavgift. Bokningsavgiften garanterar er ert datum och beloppet dras sedan av från slutfakturan. 

 Jag kommer att skicka dig förslag på kläder och jag rekommenderar då att välja minst tre olika outfits så att vi kan testa vilka du gillar bäst. Jag kommer även att skicka dig information som är bra för dig att veta inför fotograferingen så att du känner att du har koll på läget.

 

_DSC4520_1.JPG

Under fotografering

Många är oroliga för att stå framför kameran och det är ingen konstig känsla alls. Låt inte detta hindra dig från att boka en fotografering hos mig. Jag kräver inte att du ska stå och titta in i kameran och le. Jag kommer att hjälpa dig så att du inte känner dig obekväm. 

Har du någon respektive eller syskon med under fotograferingen så kommer jag att be er att tex kramas, pussas, hålla hand osv. 

DSC_0517.JPG

Efter fotograferingen

Inom 3 dagar kommer du ha fått ett tjuvkik från fotograferingen och inom 2 veckor kommer du ha fått ett webbgalleri med ca 50 bilder från fotograferingen. I Galleriet får du/ni själva välja ut era favoriter. När ni har valt ut era favoriter och känner er klara så kommer ni att få dessa bilder levererade via ett onlinegalleri.

 
_DSC4666.JPG
DSC_5272.jpg

Gravidpaketet

Ca 1h fotografering

Lån upp till 2 ombyten

Webbgalleri med bilder för urval (ca 50 st)

10 högupplösta digitala filer

 

5000kr

(4500kr vid bokning vardagar)

 

Om ni vill köpa till flera bilder än de som ingår i gravidpaketet så har jag tre olika paket nedan.

5D3_5275.JPG

Lilla paketet

I detta paket ingår:

10 st extra digitala bilder

Levereras via ett webbgalleri

2000:-

DSC_4783.JPG

Mellan paketet

I detta paket ingår:

20 st extra digitala bilder

Levereras via ett webbgalleri

3000:-

Köpa till enstaka 350kr/digitalfil

_DSC4672.JPG

Stora paketet

I detta paket ingår:

Samtliga digitala bilder från urvalet Ca 50 stycken

levereras via ett webbgalleri.

5000:-