_DSC8158_1.JPG

Gravidfotografering

Är du gravid och vill boka in en gravidfotografering för att föreviga den fantastiska gravidmagen? Ja, då har du kommit helt rätt! Jag rekommenderar att man fotografera någon gång mellan graviditetsvecka 27-35. Kontakta mig gärna när du är runt vecka 20 så kan vi redan då boka in en tid som passar.

5D3_5356.JPG
Jag gjorde en gravidfotografering med Nathalie i våras och kunde inte ha blivit mer nöjd. Nathalie är proffsig, trevlig och vet hur hon ska få ut det bästa i bilden. Är så glad för de magiskt fina bilderna som är ett minne för livet!
— Evelina

Får partner och storasyskon vara med på fotografering?

Självklart! Det är mer än okej att ha med den andra föräldern på bilderna. Finns det något/några storasyskon så går det toppen att de också är med på bild. Det blir en fin variation i bilderna.

DSC_4868.JPG

Gravidkläder att låna

Hos mig finns det massor av gravidklänningar, kjolar och andra plagg att låna vid fotograferingstillfället. Ni behöver alltså inte gå och köpa på er något dyrt plagg inför fotograferingen. Det går självklart bra att ha på sig egna kläder om man vill ha det.

 
DSC_4862.JPG

Inför fotografering

Du skickar mig en bokningsförfrågan och vi bokar in en tid som passar. När vi bokat tid och plats så skickar jag dig en faktura på 1500kr som är en bokningsavgift. Bokningsavgiften garanterar er ert datum och beloppet dras sedan av från slutfakturan. 

 Jag kommer att skicka dig förslag på kläder och jag rekommenderar då att välja minst tre olika outfits så att vi kan testa vilka du gillar bäst. Jag kommer även att skicka dig information som är bra för dig att veta inför fotograferingen så att du känner att du har koll på läget.

 

_DSC4520_1.JPG

Under fotografering

Många är oroliga för att stå framför kameran och det är ingen konstig känsla alls. Låt inte detta hindra dig från att boka en fotografering hos mig. Jag kräver inte att du ska stå och titta in i kameran och le. Jag kommer att hjälpa dig så att du inte känner dig obekväm. 

Har du någon respektive eller syskon med under fotograferingen så kommer jag att be er att tex kramas, pussas, hålla hand osv. Jag ger lätta instruktioner och jag kommer göra allt för att du ska trivas framför min kamera.

DSC_0517.JPG

Efter fotograferingen

Inom 3 dagar kommer du/ni ha fått ett tjuvkik från fotograferingen och inom 2 veckor kommer du/ni få ett webbgalleri med ca 50 bilder från fotograferingen. I Galleriet får du/ni själva välja ut era favoriter. När ni har valt ut era favoriter och känner er klara så kommer jag att skicka resterande belopp från fotograferingen och när den är betald så får ni bilderna levererade via ett onlinegalleri.

 
_DSC4666.JPG

Gravidpaket

5D3_5275.JPG

Lilla paketet

 • Ca 1h fotografering

 • Lån av gravidkläder, 2 ombyten

 • Ni väljer era favoriter i ett webbgalleri

 • 10 högupplösta digitala filer

5000:-

(4000kr vid bokning vardagar)

DSC_4783.JPG

Mellan paketet

 • Ca 1.5h fotografering

 • Lån av gravidkläder, 3 ombyten

 • Ni väljer era favoriter i ett webbgalleri

 • 25 högupplösta digitala bilder ingår

6500:-_DSC4672.JPG

Stora paketet

 • Ca 1.5h fotografering

 • Lån av gravidkläder, 3 ombyten

 • Ni får alla redigerade högupplösta digitala bilder, ca 50st

8500:-

Köpa till enstaka bilder - 350kr/digitala bilder