Bröllop i Danderyds Kyrka under sommaren

Bröllop

Silvia och PedroFotograf Nathalie Nyberg webb0117.jpg
Linda och Adam Fotograf Nathalie Nyberg 30 juli0519.jpg
Stylat -Fotograf Nathalie Nyberg 0172.JPG

Detta bröllop som ni nu planerar kommer att ske en gång i era liv. Denna dag kommer att vara en av de lyckligaste och häftigaste dagar ni någonsin kommer att gå igenom tillsammans. Jag brinner för att fånga de där ögonblicken som ni vill minnas för alltid! De små detaljerna som ni kanske inte hinner reflektera över under den stora dagen men som ni kan kika på tillsammans i efterhand. Jag fångar era känslor, er glädje och lycka som ni visar och känner och bildar till en story. Det ni gör denna dag är att skapa en historia, en historia som jag förevigar åt er. Jag vill föreviga och få er att minnas hela denna dagen genom bilder med glädje och kärlek.

Malin och Andreas Fotograf Nathalie Nyberg 11 augusti 2018 0718.jpg
Nathalie var fantastisk och vi är evigt tacksamma för att vi hittade henne. Hon fotade vårt junibröllop och ALLA bilder är fullständigt magiska. Vi hade lite önskemål inför med vad vi gillade och inte, hon lyckades fånga det på pricken. Vi ville ha en naturlig känsla där det var ögonblicken som talade och inte hur vi poserade. Hon gjorde ordentlig research på stället för att veta var vi skulle hitta de vackraste platserna, bästa ljuset etc. Nathalie var superenkel att arbeta med och det kändes aldrig konstlat eller stelt. I efterhand när vi pratat om det var det knappt så att vi tänkte på att de var en fotografering vi var på. Hon fick oss verkligen att landa i stunden. Och när vår tvååring bestämde sig för att få ett utbrott var hon kolugn och lyckades på något mirakulöst sätt knäppa hur fina bilder som helst mitt i allt kaos?! Säger bara grattis till er som kommer hinna boka henne. Vi kunde inte vara med nöjda!
— Lars och Ida
4 Augusti 2018Fotograf Nathalie Nyberg 0632.jpg

Mina bröllopspaket

 
Silvia och PedroFotograf Nathalie Nyberg webb0252.jpg

3 h

Till alla bröllopsfotograferingar ingår ett bröllopsmöte där vi går igenom alla era önskemål inför er stora dag. Jag vill även veta hur ni har planerat ert bröllop och viktiga detaljer.

Jag förevigar 3 sammanhängande timmar under er viktigaste dag. Detta paket passar till porträtt och vigsel. Ni väljer själva om ni vill ha porträttfotografering innan eller efter vigseln.

Samtliga utvalda bilder levereras redigerade i print- och webbformat på ett USB.

20.000 kr 


 
Stylat -Fotograf Nathalie Nyberg 0055.JPG

5 Timmar

Detta paket passar till att föreviga förberedelser, porträtt och vigsel. 

Bröllopsmöte och provfotografering

I alla mina bröllopspaket så ingår ett möte där vi går igenom alla era önskemål och schemat för inför ert bröllop. Här ingår även en testfotografering för att ni ska få testa på att stå framför min kamera och känna hur det känns men också för att se hur jag jobbar. Ni får 5 högupplösta bilder från denna fotografering.

Jag förevigar er stora dag under fem sammanhängande timmar, ni väljer själva vilka delar ni vill ha fotograferade.

Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett USB.

23.990 Kr

_DSC0576.JPG

8h

Detta paket passar för både förberedelser, porträtt, vigsel och fram till början av middagen.

Bröllopsmöte och provfotografering

I alla paketen så ingår ett möte där vi går igenom alla era önskemål och schemat för dagen. Här ingår även en testfotografering där vi har en kortare testfotografering. Ni får 5 högupplösta bilder från denna fotografering. Testfotograferingen är för att ni ska se hur jag jobbar och även för att ni ska känna er bekväma framför mig och kameran.

Jag förevigar 8 sammanhängande timmar under er fantastiska dag. Tillsammans lägger vi upp er dag efter önsekemål och behov.

Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett USB

29.990kr

 
 
_DSC0254_1.jpg

10h

I detta paket följer jag er under er magiska dag. Från förberedelser till att festen drar igång beroende på tidsschema. Här fångar jag er och era gäster under hela dagen och er dag blir som en historia och detta paket räcker till att täcka de viktigaste bitarna. Detta paket är en riktig investering, så att ni kan blicka tillbaka på hela er dag.

Möte och provfotografering

Under en hel dag finns chansen att fånga alla minnesvärda detaljer, känslor och fånga dagen i sin helhet. Jag vill verkligen ha ALLA era önskemål under vårt möte så att jag kan fånga dagen precis så som ni vill ha den!

Jag förevigar er dag under 10 sammanhängande timmar och fångar alla viktiga ögonblick.

Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett USB.

39.990kr

Fotograf Nathalie Nyberg 30 Juni Bröllop Sarah och Leah 0081.jpg
Malin och Andreas Fotograf Nathalie Nyberg 11 augusti 2018 0016.jpg

Andra bra saker att veta inför bröllopsfotografering

- Om ni väljer det största paketet men vill ha flera timmar så går det bra att lägga till timmar. 

- För bröllop som är utanför Stockholm så tillkommer reseersättning. 

- Ni betalar 5000kr i bokningsavgift och resterande belopp betalas 2 veckor innan ert bröllop.

-Under bröllopsmötet skriver vi avtal och jag fakturerar er sedan bokningsavgiften.

Efter fotografering

- Inom 5 dagar efter bröllopet har ni ett litet tjuvkik från bröllopet och dessa bilder får ni självklart dela med er av. Om ni lägger ut bilder på sociala medier så blir jag jätteglad om ni skriver fotograf: Nathalie Nyberg 

- Bilderna levereras inom 4-6 veckor efter er bröllopsdag på ett USB.

 

 
 
Vi hittade Nathalies konto av en slump på instagram, imponerades hennes bilder och bokade henne till vårt bröllop. Och det var det bästa vi kunde gjort. Nathalie är en underbar fotograf och person, hon fick oss snabbt att slappna av framför kameralinsen och hon tar helt fantastiska bilder. TACK Nathalie för att du har fångat våra mest magiska stunder på bild. Vi hade inte velat ha det på något annat sätt. Vi kan rekommendera Nathalie till alla som funderar på att anlita en fotograf.
— Linda och Adam
Malin och Andreas Fotograf Nathalie Nyberg 11 augusti 2018 0693.jpg

Bokningsförfrågan